click
tracking

Repülőorvosi vizsgálat - Budapest

Bemutatkozik a repülőorvosa

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen általános orvosként.

A végzés követően üzemorvosként helyezkedtem el és szakvizsgáztam 1993-ban.

2000-ben háziorvostan vizsgát szereztem. mellette elsajátítottam a complementer medicina alapjait , az akupunktúrát,a homeopátiát.

2003-tól a Polgári Légiközlekedési Hatóság Repülőegészségügyi osztályán szakfőorvosként végeztem a pilóták ,légiforgalmi irányítók ,légiutaskísérők orvosi minősítését.

2005-ben repülőorvosi szakvizsgát tettem. 2007-ben a King’s College haladó repülorvosi tanfolyamán sikeresen vizsgáztam. 2013-ban megszereztem a Pázmány Péter Egyetem jogi szakokleveles orvosi diplomáját

2014-ig megbízott osztályvezető főorvosi tevékenységet folytattam.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság nevében résztvettem a hazai jogszabály módosítások kidolgozásában.

Nemzetközi tevékenységeim közé tartozott az Eurocontrol és az EASA légiforgalmi irányítók egészségi követelményrendszerét összeállító munkacsoportban állandó tagként való részvétel.2009-óta az EASA nemzetközi auditoraként több ország standardizációs ellenőrzésén vettem részt. Ezenkívül rendszeresen résztvevője voltam az EU hatósági főorvosi értekezleteinek.

Miután 2014. őszétől az orvosi minősítés kiadmányozási joga a vizsgáló repülőorvosokkhoz került és a hatósági munka elsődlegesen az ellenőrzésre korlátozódott, ezért úgy gondoltam , hogy 2015-től vizsgáló repülőorvosként folytatom tovább a tevékenységemet, továbbra is jó kapcsolatot fenntartva a hatósági kollégákkal.

Mivel mint hatósági főorvos nagy gyakorlatra tettem szert a repülőorvosi alkalmasság minősítésében, ezért a hozzám forduló pilóták, légiforgalmi irányítók és légiutaskísérők részére gyors és korrekt elbírálást biztosíthatok.

Hitvallásom szerint törekszem arra, hogy a hozzám forduló hivatásos és hobbi pilótákkal, légiutaskísérőkkel, légiforgami irányítókkal együtt tudjunk működni, segítsem őket abban, hogy minél tovább részt vehessenek a légiközlekedésben a légiközlekedés biztonság szem előtt tartása mellett.

Mint gyógyító orvos fontos számomra az egészségmegőrzés, az egészség minél további fenntartása és általános orvosi és repülőorvosi tanáccsal segítsem a bizalommal hozzám forduló pácienseket.

Árak
Kapcsolat
GYIK
Telefon: +36 30 211 9845
E-mail: kernacs.zsuzsa@gmail.com
Brill Sportcentrum, 1138 Budapest Váci út 28.